Navigacija
Kesser Gradnja

Kesser Gradnja FacebookKesser Gradnja Instagram

O nama

Kesser gradnja doo uspešno posluje od 2008. godine u oblasti izgradnje i prodaje stambenih i poslovnih prostora u Srbiji i inostranstvu. Naša misija je zadovoljan kupac, te se uz pomoć stručnog tima trudimo da zadovoljimo očekivanja klijenata kako kvalitetom, tako i inovacijama u svetu građevine. U prilog tome svedoči preko 500 izgrađenih i prodatih stanova i lokala u Novom Sadu, Beogradu i Berlinu. Ponosni smo vlasnici hotela Abba i Royal Inn u Beogradu, kao i hotela Central Park u Trebinju. Detaljnije o našim izgrađenim objektima možete naći u odeljku – Realizovani projekti.

Svi naši objekti su uredno uknjiženi u katastar nepokretnosti. Građevinska dokumentacija (građevinska dozvola, prijava radova, lokacijski uslovi, upotrebna dozvola…) je svakog momenta transparentna kupcu i možete je dobiti na uvid dolaskom u našu kancelariju. Obezbeđujemo besplatnu pravnu pomoć, izrađujemo Ugovore za vas i zakazujemo notara, pružamo savete kupcu prve nekretnine u vezi refundacije pdv-a. Cilj nam je da kupac na bezbedan i brz način dođe do željene nekretnine. Ukažite nam svoje poverenje jer upravo „način na koji naučite da li je neko vredan poverenja je da mu verujete“.

Materijal i oprema

Građevinski materijal i oprema koji se koristi za izgradnju naših zgrada bira se pažljivo sa ciljem da obezbedi visok nivo kvaliteta, energetsku efikasnost, optimizaciju troškova krajnjeg korisnika i znatan stepen bezbednosti. Iz tog razloga, ugrađujemo najsavremenije instalacije, šestokomornu PVC stolariju, prvoklasni hrastov Tarkett parket, sistem grejanja sa merenjem utroška energije pomoću kalorimetara – grejanje se plaća po utrošku, keramičke pločice prestižnih proizvođača, klima uređaji, sigurnosne kamere i vrata.

Vaša Kesser gradnja